Dé specialist in de golfsport

Welkom 

Maurits Golf Promotions is een veelzijdige onderneming die al ruim 20 jaar actief is in de golfbranche. Wij verzorgen onder andere golflessen, clinics, wedstrijden, golfreizen en beschikken tevens over Indoor Golf Experience Dirksland. In onze indoorgolf ruimte met drie disciplines onder één dak vindt een golfer alles wat hij nodig heeft: golflessen- en training, TPI golffitness en golfpilates. Maar wij bieden u ook de mogelijkheid om zelfstandig een balletje te komen slaan. 


In samenwerking met onze dochteronderneming Maurits Borduur Service, gespecialiseerd in industrieel borduren, bieden wij u graag golfartikelen aan voorzien van uw (club)logo en/of tekst. U kunt hierbij denken aan competitiekleding, clubtruien, polo's, caps, wintermutsen, golfhanddoekjes en golftassen maar ook horeca kleding- en schorten voor het clubhuis en bedrijfskleding voor de golfshop. 


Op deze website willen wij u graag informeren over de mogelijkheden. Neem eens een kijkje op de pagina's en neem gerust contact op als u vragen en/of interesse heeft in een van onze diensten!