Dé specialist in de golfsport

Over ons

Maurits Golf Promotions is een veelzijdige onderneming die al ruim 20 jaar actief is in de golfbranche. Wij verzorgen onder andere golflessen, clinics, wedstrijden, golfreizen en beschikken tevens over Indoor Golf Experience Dirksland. In onze indoorgolf ruimte met drie disciplines onder één dak vindt een golfer alles wat hij nodig heeft: golflessen- en training, TPI golffitness en golfpilates. Maar wij bieden u ook de mogelijkheid om zelfstandig een balletje te komen slaan. 


Indoor Golf Experience Dirksland

Golfers kunnen hier hun hart ophalen en terecht voor lessen van PGA Holland professional Peter Maurits. Hij is al ruim twintig jaar enthousiast golfprofessional en gespecialiseerd in indoor techniektraining. Door het gebruik van swing-analysers en een highspeed videoanalyser kan uw swing tot in detail worden weergegeven. Daarmee is meteen duidelijk waar de verbeterpunten zitten, en daaraan kan op een indoorlocatie uitstekend worden gewerkt. Daarnaast is er een putt-analyser, zodat ook de puttingstroke volledig in beeld gebracht kan worden. Dit alles gebeurt onder persoonlijke begeleiding van Peter. 

Voor competitieteams kunnen er diverse programma's samengesteld worden. Dat varieert van een eenmalige swinganalyse tot een complete indoor wintertraining. 

Meer info? Neem dan contact met ons op via 06-22411478 of info@mauritsgolf.com


Maurits Borduur Service

Onze dochteronderneming is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het industrieel borduren voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Zij beschikken over professionele computergestuurde borduurmachines waarmee zij uw naam, bedrijfslogo, tekst of eigen ontwerp borduren. Maurits Borduur Service kan een uitgebreid assortiment leveren zoals (bedrijfs)kleding, golfartikelen, en badtextiel. Tevens zijn zij gespecialiseerd in het borduren van kraampakketten en babyartikelen. 

Meer info? Ga naar de website of webshop kraampakket-online.nl of neem contact met ons op via 06-28810980 of info@mauritsborduur.nl